Software voor loonbedrijven

Voor een loonbedrijf is niets belangrijker dan een goede en strakke planning. Onze handige software voor loonbedrijven houdt het overzicht.

Kortom: onze diverse software modules helpen je jouw bedrijf efficient te runnen.

Planning software loonbedrijf

Als de planning goed loopt, is het belangrijk dat je de uitgevoerde werkzaamheden factureert. Dit genereert jouw bron van inkomsten. De software van Velisoft kan verschillende taken automatiseren, waaronder het maken en versturen van facturen, het genereren van rapporten en het behouden van het overzicht. 

Het planningsoverzicht geeft een duidelijk beeld van alle geplande projecten en de daarbij horende medewerkers en offertes.

Facturatie software loonbedrijf

De facturatiesoftware van Velisoft kan worden gekoppeld met jouw boekhoudpakket. Dit maakt het gemakkelijk om facturen en betalingen te beheren. Het is ook mogelijk om facturen voor terugkerende betalingen op abonnementsbasis aan te maken. Dit is handig bij het uitvoeren van periodieke diensten. 

Eén van de belangrijkste voordelen van het gebruik van onze facturatiesoftware is dat de kans op het maken van fouten sterk vermindert. Het handmatig opstellen en beheren van facturen is tijdrovend en kan leiden tot het maken van fouten of vertragingen in het betaalproces. Automatiseren van dit proces is de slutel.

Mobiele applicatie

Voor loonbedrijven is onze mobiele applicatie niet weg te denken. Onze app is speciaal ontwikkeld voor de buitendienst. Met grotere lettertypes en duidelijke knoppen kunnen medewerkers op een makkelijke manier alles registreren en hebben ze alle benodigde informatie, zoals foto's en werktekeningen, ter beschikking.

Google Maps

Een zeer handige tool die we hebben ontwikkeld is Tekenen in Google Maps. In deze speciale applicatie van Velisoft, kunnen projecten worden voorzien van Google Maps. Deze tool stelt medewerkers in staat om met eigen kleuren, een tekening te maken, locaties aan te duiden of waarschuwingen te weergeven op een kaart. Dit is erg handig wanneer je een gebied of locatie wilt aanduiden, met daarbij horende opmerkingen of waarschuwingen. Deze gebieden of locaties kunnen vervolgens ook een label krijgen. Denk aan percelen, gebouwen, te bewerken landerijen, straten, of bijvoorbeeld wegafzettingen.

Alles in één softwarepakket

Hoe houd je grip op je inkoopkosten en hoe bepaal je een offerteprijs? Hoe zorg je ervoor dat iedereen op de juiste plek is, met het juiste materieel voor een project? Hoe zorg je voor een duidelijke urenregistratie, die geïntrigeerd is met je planning en facturatie? En misschien het belangrijkst; hoe houd je overzicht?

Deze complexe vraagstukken vertalen wij naar een eenvoudig en overzichtelijk systeem. Dit levert je nauwkeurigheid, overzicht en efficiëntie op. Je kunt zelf aangeven voor welke periode, welke klant of welk bedrijf je de planning wilt weergeven. 

Velisoft ondersteunt je in de breedte van je organisatie; van kwaliteit tot financiën en van de planning tot de logistiek. Zoek je softwareontwikkelaars die met je meedenken over het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen jouw branche? En ben je benieuwd op welke manieren de software van Velisoft jou veel tijd en moeite zal gaan besparen?

> Wij gaan graag met je in gesprek.

Referenties

Zwaan Opperdoes
Loonbedrijf Wit en Zn.
Van Etten
J. van Bodegom en Zn. B.V.
Teken in Google maps

Projecten kunnen worden voorzien van Google Maps. Teken zelf of upload een bestand zoals KMZ of KML en pas deze aan in Velifact. Laat gebruikers van de buitendienst de status van een tekening wijzigen met eigen kleuren, zodat iedereen tegelijk op de hoogte is.Eigen mobiele app

De mobiele app is speciaal ontwikkeld voor de buitendienst. Met grotere lettertypes en duidelijke knoppen kunnen medewerkers op een makkelijke manier alles registreren. Abonnementen

Stuur je regelmatig facturen met een vast bedrag naar een klant of werk je op abonnementsbasis? 
Laat opdrachten of facturen dan periodiek terugkomen op basis van jaar, maand, week of dag. 
De applicatie geeft aan wanneer de periode is verlopen, zodat bijvoorbeeld de planning automatisch wordt ingevuld. Dit geeft overzicht en bespaart veel tijd.Koppel boekhouding

De software van Velisoft is makkelijk te koppelen met jouw boekhoudprogramma. Deze automatisering zal je al snel veel tijd besparen. Je kunt het jezelf zo nóg makkelijker maken.Planning software

Het planningsoverzicht is het eerste tabblad dat je ziet, wanneer je de applicatie opent. Hier wordt een duidelijk overzicht getoond van alle geplande projecten en de daarbij horende medewerkers en offertes. Je kunt zelf aangeven voor welke periode, welke klant of welk bedrijf je de planning wilt weergeven. 

Ook is er een handige week-agenda, met daarin de taken per gebruiker. Deze zijn naar wens aan te passen.Offertes

Maak gemakkelijk en snel een offerte aan via Velifact, het software-pakket van Velisoft. 
Kies een klant en voeg de artikelen/diensten en de teksten toe. Controleer het pdf-bestand. Verstuur de offerte direct vanuit de applicatie.
Geef aan of een offerte is goedgekeurd of is afgekeurd en maak er direct een opdracht of factuur van.Factureren

Maak gemakkelijk en snel een factuur aan via Velifact. Kies een klant, betaalperiode en voeg de regels toe. Controleer vervolgens het pdf-bestand en verstuur deze direct vanuit de applicatie.

Facturen kunnen ook worden aangemaakt via een offerte, verkooporder, abonnement of opdracht. Hierdoor worden alle gegevens al voorgevuld. 

Je kunt een boekhoudpakket koppelen, waardoor de factuur direct wordt verwerkt in jouw administratie. Dit zal al snel veel tijd besparen.