Ontdek onze geautomatiseerde werkbonnen.

Door je Velisoft urenregistratie te koppelen met onze werkbonnentool, kun je efficiënter werken en de administratieve lasten verlagen.

Facturatie wordt versneld

Doordat werkbonnen ter plaatse worden ondertekend, kunnen ze direct meegenomen worden bij de facturatie.

Het proces is transparant

Klanten kunnen direct de werkbon checken, ondertekenen en als email ontvangen. Dit geeft vertrouwen.

Handtekening van de klant

Werkbonnen kunnen direct, ter plaatse, worden ondertekend door de klant.

Klanten ontvangen direct een mail

De klant hoeft niet te wachten, maar ontvangt direct de juiste informatie.

Waarom is de automatisering van werkbonnen zo handig?

De software integreert naadloos met ons urenregistratiesysteem. Werkbonnen worden automatisch gegenereerd, wanneer een teamlid zijn uren in de applicatie invult. Daardoor worden de bonnen automatisch voorzien van de juiste gegevens, zoals werkzaamheden en gebruikte materialen en kunnen deze direct, ter plaatse, worden goedgekeurd en ondertekend door de klant.

Zodra een werkbon is voltooid en ondertekend, wordt deze, indien gewenst, automatisch naar de klant gemaild. Dit versnelt het facturatieproces en verhoogt de transparantie.

Kan ik ook gebruik maken van de tool?

De tool is beschikbaar voor ieder type smartphone, in combinatie met de software van Velisoft en is ontworpen met de gebruiker in gedachten. De duidelijke interface maakt het eenvoudig voor jouw team om direct aan de slag te gaan, zonder uitgebreide training. Kies ook voor efficiëntie en duurzaamheid en ervaar zelf de voordelen van geautomatiseerde werkbonnen met de software van Velisoft. 

Maatwerk software 

Het kiezen van de juiste software voor jouw bedrijf kan voelen als een lastige taak. Je wilt graag rekening houden met het budget en tegelijkertijd zoek je iets dat specifiek aansluit bij de behoeften van jouw medewerkers en klanten.

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten en jouw bedrijf. Zo houden we onze diensten betaalbaar voor onze klanten.


We gaan graag met je in gesprek, neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.