Het planningsoverzicht is het eerste tabblad dat je ziet, wanneer je de applicatie opent. Hier wordt een duidelijk overzicht getoond van alle geplande projecten en de daarbij horende medewerkers en offertes. Je kunt zelf aangeven voor welke periode, welke klant of welk bedrijf je de planning wilt weergeven. 

Ook is er een handige week-agenda, met daarin de taken per gebruiker. Deze zijn naar wens aan te passen.

Overzichtelijk

In één overzicht alle belangrijke momenten en gegevens bij elkaar.

Handige weergave

Met de handige weekagenda, is direct duidelijk wat er op de planning staat.

Waarom is de planningssoftware van Velisoft essentieel voor jouw bedrijf?

Planningssoftware is een digitale oplossing die je helpt om werkprocessen te plannen en beheren. Het stelt bedrijven in staat om taken, projecten, medewerkers en materialen te organiseren en te coördineren. 

Omdat Velisoft een compleet bedrijfssoftware pakket biedt, is het heel eenvoudig om de planning te koppelen met andere bedrijfsprocessen, zoals materieelbeheer en het offerte- of facturatiesysteem. Zo kun je bijvoorbeeld een planningsitem maken op basis van een goedgekeurde offerte. Dit stelt je in staat om bedrijfsprocessen te versnellen en overzicht te bewaren.

Een van de belangrijkste voordelen van onze planningssoftware is dat het de communicatie en samenwerking binnen een bedrijf verbetert. Medewerkers in de buitendienst kunnen via de mobiele app, met grotere lettertypes en duidelijke knoppen, op een makkelijke manier alles registreren. Medewerkers op kantoor kunnen vervolgens deze gegevens gebruiken bij bijvoorbeeld de facturatie van de opdracht.

Ook kunnen aan planningsitems notitites en bijlages worden toegevoegd, waardoor de medewerker op locatie alle benodigde informatie, zoals foto's en werktekeningen, ter beschikking heeft.

Maatwerk software

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, medewerkers en jouw bedrijf. Zo houden we onze software betaalbaar.