Maak gemakkelijk en snel een offerte aan via Velifact, het software-pakket van Velisoft. 
Kies een klant en voeg de artikelen/diensten en de teksten toe. Controleer het pdf-bestand. Verstuur de offerte direct vanuit de applicatie.
Geef aan of een offerte is goedgekeurd of is afgekeurd en maak er direct een opdracht of factuur van.

Offerte teksten

Plaats teksten op de gewenste plek. Teksten kunnen worden voorgevuld met standaard offerte teksten.

Eigen huisstijl

Het pdf-bestand kan worden aangemaakt in eigen huisstijl.

E-mail een pdf-bestand

De offerte kan als pdf-bestand direct worden verstuurd naar de betreffende klant.

Standaard teksten

Met een standaard tekst kan de mail inhoud worden voorgevuld. Pas deze voor versturen nog aan naar wens.

Waarom is onze offerte-software essentieel voor jouw bedrijf?

Een offerte opmaken in Word, ruziën met de lay-out die steeds verspringt, de offerte exporteren naar een pdf-bestand, een begeleidende mail typen en vervolgens vergeten de offerte als bijlage toe te voegen. Waarschijnlijk is deze situatie zeer herkenbaar wanneer je handmatig offertes opmaakt en verstuurt. Onze offerte-software maakt hier een einde aan. 

Met de software van Velisoft kun je het opstellen van offertes optimaliseren en automatiseren. Stel artikelen of zelfs templates vooraf in, die je bij het maken van een offerte kunt kiezen. Alle informatie wordt dan al voorgevuld. Het maken van een offerte kan op deze manier veel sneller en nauwkeuriger. 

Zelfs de teksten die je in de begeleidende mail gebruikt, hoef je maar één keer in te stellen bij de standaard teksten. Deze kun je daarna kiezen wanneer je een offerte verzendt. 

Kies de klant waar je de offerte aan richt, en alle gegevens van deze klant zijn paraat. Zelfs het mailadres van de contactpersoon staat al klaar wanneer je de offerte wilt verzenden.
Natuurlijk hebben sommige offertes specifieke aanpassingen nodig en daarom kun je altijd achteraf handmatig aanpassingen doorvoeren.

Als de klant akkoord gaat met de offerte, kun je dat aangeven in de applicatie. Je kunt dan direct een opdracht maken in de planning en zelfs een factuur opstellen op basis van de gegevens van deze offerte.

Omdat Velisoft een compleet bedrijfssoftware pakket biedt, is het eenvoudig om de offertesoftware te integreren met andere bedrijfsprocessen, zoals de planning. Zo heb je alles in één overzicht. 

Maatwerk software 

Het kiezen van de juiste offertesoftware voor jouw bedrijf kan voelen als een lastige taak. Je wilt graag rekening houden met het budget en tegelijkertijd zoek je iets dat specifiek aansluit bij de behoeften van jouw medewerkers en klanten.

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, medewerkers en jouw bedrijf. Zo houden we onze diensten betaalbaar.