Selecteer een klant, voeg de artikelen en/of diensten toe en genereer een pdf.
Maak gemakkelijk en snel een offerte aan met de software van Velisoft. Verstuur de offerte direct vanuit de applicatie. Wanneer een offerte is goedgekeurd, maak je direct een opdracht aan.

Offerte teksten

Plaats teksten op de gewenste plek. Teksten kunnen worden voorgevuld met standaard offerte teksten.

Eigen huisstijl

Het aanmaken van een pdf-bestand was nog nooit zo makkelijk en kan worden opgemaakt in de eigen huisstijl.

E-mail een pdf-bestand

De offerte kan als pdf-bestand direct worden verstuurd naar de betreffende klant.

Standaard teksten

Met een standaard tekst kan de mail inhoud worden voorgevuld. Pas deze voor versturen nog aan naar wens.

Offerte-software essentieel voor jouw bedrijf

Geef aan of een offerte is goedgekeurd of afgekeurd en maak vervolgens direct een opdracht of factuur aan. Met de software van Velisoft kun je het opstellen van offertes optimaliseren en automatiseren. Stel artikelen of zelfs templates vooraf in, die je bij het maken van een offerte kunt kiezen. Alle informatie wordt dan al voorgevuld. Het maken van een offerte kan op deze manier veel sneller en nauwkeuriger. 

 

 

Selecteren, opmaken, versturen

Een offerte opmaken in Word, ruziën met de lay-out die steeds verspringt, de offerte exporteren naar een pdf-bestand, een begeleidende mail typen en vervolgens vergeten de offerte als bijlage toe te voegen. Waarschijnlijk is deze situatie zeer herkenbaar wanneer je handmatig offertes opmaakt en verstuurt. Onze offertesoftware maakt hier een einde aan. Zelfs de teksten die je in de begeleidende mail gebruikt, hoef je maar één keer in te stellen bij de standaard teksten. Deze kun je daarna selecteren wanneer je een offerte verzendt. 

Voorgedefinieerde klantgegevens

Kies de klant waar je de offerte aan richt, en alle gegevens van deze klant zijn paraat. Zelfs het mailadres van de contactpersoon staat al klaar wanneer je de offerte wilt verzenden. Uiteraard hebben sommige offertes specifieke aanpassingen nodig en daarom kun je altijd handmatig aanpassingen doorvoeren.

Direct een opdracht aanmaken

Als de klant akkoord gaat met de offerte, kun je dat aangeven in de applicatie. Je kunt dan direct een opdracht aanmaken in de planning en zelfs een factuur opstellen op basis van deze offerte.

Omdat Velisoft een compleet bedrijfssoftware pakket biedt, is het eenvoudig om de offertesoftware te integreren met andere bedrijfsprocessen, zoals de planning en voorraadbeheer. Tevens kunnen we het koppelen aan onze facturatiesoftware en eventueel aan jouw eigen boekhoudpakket. Zo heb je alles in één overzicht. 

Maatwerk software

Je wilt graag rekening houden met je budget en tegelijkertijd zoek je software dat specifiek aansluit bij jouw medewerkers én klanten. Het kiezen van de juiste offertesoftware voor jouw bedrijf kan dan ook voelen als een lastige taak. Wij van Velisoft begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en daar spelen we dan ook graag op in.

Met de bouwstenen en kennis die wij paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, medewerkers en bedrijf. Onze diensten en software zijn zeer betaalbaar en helpen jou om je administratieve taken te reduceren. Hierdoor kun je je focussen op de belangrijkste bedrijfsprocessen.

We gaan graag met je in gesprek, neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.