Onze webshop software fungeert als beheersysteem, artikelbeheer en klantenbeheer. 
Je kunt overzichtelijk en snel nieuwe producten toevoegen, prijswijzigingen doorvoeren, het voorraadbeheer wijzigen en binnengekomen orders verwerken. Ons webshop systeem is uitermate gebruiksvriendelijk met een overzichtelijke interface.

Order verwerking

Binnengekomen orders krijgen direct een pakbon. Vanuit de order kan er eenvoudig een factuur worden gemaakt.

Klantenbeheer

Geregistreerde klanten worden verzameld en kunnen worden aangepast. Zie in 1 scherm welke facturen erbij horen.

Eenvoudig webshopbeheer met de software van Velisoft

Het is belangrijk dat je webshop altijd up-to-date is. Daarom is het handig als je hem zelf kunt beheren. Ook zonder enige kennis van techniek, is ons systeem zeer eenvoudig te gebruiken. Je kunt overzichtelijk en snel nieuwe producten toevoegen, prijswijzigingen doorvoeren, het voorraadbeheer wijzigen en orders verwerken. 

Door Velisoft ontwikkelde websites en webshops kunnen worden gekoppeld aan onze software. Omdat wij een compleet bedrijfssoftware pakket bieden, is het heel handig om het webshopbeheer te koppelen met andere toepassingen, zoals het voorraadbeheer, het facturatiesysteem en het klantenbestand. Dit stelt je in staat om bedrijfsprocessen te versnellen en overzicht te bewaren.

Maatwerk webshop

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen en koppelen aan de webshop. Zo houden we onze software betaalbaar en kan je webshop meegroeien met je bedrijfsactiviteiten.

Door korte lijnen en onze expertise kunnen we snel en effectief de juiste oplossing bieden.
Neem gerust contact op te zien wat wij voor je kunnen doen.