Door Velisoft ontwikkelde websites en webshops kunnen worden gekoppeld aan Velifact. Dit is het software-pakket van Velisoft.
Velifact functioneert dan als beheersysteem voor de website, maar ook als artikelbeheer, klantenbeheer en voor het verwerken van binnengekomen orders. 

Order verwerking

Binnengekomen orders krijgen direct een pakbon. Vanuit de order kan er eenvoudig een factuur worden gemaakt.

Klantenbeheer

Geregistreerde klanten worden verzameld en kunnen worden aangepast. Zie in 1 scherm welke facturen erbij horen.

Eenvoudig webshopbeheer met de software van Velisoft

Het is belangrijk dat je webshop altijd up-to-date is. Daarom is het handig als je hem zelf kunt beheren. Ook zonder enige kennis van techniek, is ons systeem zeer eenvoudig te gebruiken. Je kunt overzichtelijk en snel nieuwe producten toevoegen, prijswijzigingen doorvoeren, het voorraadbeheer wijzigen en orders verwerken. 

Omdat Velisoft een compleet bedrijfssoftware pakket biedt, is het heel handig om het webshopbeheer te koppelen met andere toepassingen, zoals het voorraadbeheer, het facturatiesysteem en het klantenbestand. Dit stelt je in staat om bedrijfsprocessen te versnellen en overzicht te bewaren.

Maatwerk software

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, medewerkers en jouw bedrijf. Zo houden we onze software betaalbaar.