Weekstaten en mandagen, ook wel opdrachtbonnen, kun je makkelijk en snel aanmaken. 
De gegevens zijn al voorgevuld, op basis van de opdrachten in de planning. Je kunt de gegevens checken en eventueel aanpassen. Daarna kun je ze met één druk op de knop als pdf-bestand downloaden of verzenden via e-mail. 

Gegevens zijn voorgevuld

Bespaar tijd, met de voorgevulde weekstaten en mandagen.

Eigen huisstijl

Het pdf-bestand wordt aangemaakt in jouw eigen, herkenbare huisstijl.

E-mail een PDF

De opdrachtbon kan direct als pdf-bestand worden verstuurd.

Waarom is onze weekdagen- en mandagensoftware essentieel voor jouw bedrijf?

Weekstaten en mandagen handmatig opstellen, verzenden en verwerken is een tijdrovende klus. Met de software van Velisoft kun je het maken van weekstaten en mandagen optimaliseren en automatiseren. Alle informatie wordt voorgevuld. En dat maakt het proces veel nauwkeuriger en efficiënter.

De applicatie maakt automatisch een pdf-bestand voor je aan, in jouw eigen huisstijl. Deze kun je vervolgens direct verzenden naar de juiste contactpersoon. Alle informatie is al voorgevuld, maar natuurlijk kun je waar nodig handmatig aanpassingen doen. 

Omdat Velisoft een compleet bedrijfssoftware pakket biedt, is het eenvoudig om de software te integreren met andere bedrijfsprocessen, zoals de planning of het facturatiesysteem. Zo heb je alles in één overzicht. 

Maatwerk software 

Het kiezen van de juiste software voor jouw bedrijf kan voelen als een lastige taak. Je wilt graag rekening houden met het budget en tegelijkertijd zoek je iets dat specifiek aansluit bij de behoeften van jouw medewerkers en klanten.

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten en jouw bedrijf. Zo houden we onze diensten ook betaalbaar.