Software voor zzp'ers

Als zzp'er en zelfstandig ondernemer is offreren en factureren een groot en belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Het genereert jouw bron van inkomsten, maar kan tijdrovend zijn. Het moet nauwkeurig, maar wel efficiënt gebeuren. De facturatiesoftware van Velisoft is daarvoor uitermate geschikt.

Facturatiesoftware zzp'ers

De software voor zzp'ers van Velisoft kan verschillende taken automatiseren, waaronder het aanmaken én versturen van facturen, het genereren van rapporten en offertes en het behouden van het overzicht. Eén van de belangrijkste voordelen van het gebruik van onze facturatiesoftware voor zzp'ers, is dat het de kans op het maken van fouten sterk vermindert. Het handmatig opstellen en beheren van facturen is tijdrovend en kan leiden tot het maken van fouten of vertragingen in het betaalproces.

Onze software voor zzp'ers en zelfstandigen is een digitaal hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om het facturatieproces te vereenvoudigen en te versnellen. Het is ook mogelijk om facturen voor terugkerende betalingen op abonnementsbasis aan te maken. Dit is handig bij het uitvoeren van periodieke diensten. 

Koppeling boekhoudpakket

De facturatiesoftware voor zzp'ers en zelfstandigen kan worden gekoppeld aan jouw boekhoudpakket. Dit maakt het gemakkelijk om facturen en betalingen efficient te beheren. Omdat Velisoft een compleet bedrijfssoftware pakket kan bieden, is het ook heel eenvoudig om de facturatie te integreren met andere bedrijfsprocessen, zoals de planning en inkoop. Zo heb je alles in één overzicht. 

 

Overzichtelijk software systeem

Hoe houd je grip op je inkoopkosten en hoe bepaal je een offerteprijs? Hoe zorg je ervoor dat je producten of diensten op tijd worden geleverd of uitgevoerd? Hoe zorg je voor een duidelijke urenregistratie, die geïntrigeerd is met je planning en facturatie? En misschien het belangrijkst; hoe houd je overzicht? Deze complexe vraagstukken vertalen wij naar een eenvoudig en overzichtelijk systeem, dat past bij jouw bedrijfsactiviteiten als zzp'er. Dit levert je nauwkeurigheid, overzicht en efficiëntie op.

Betaalbare applicatie

Wij snappen dat je als zzp’er op zoek bent naar een compact softwarepakket. Omdat je zonder personeel werkt, heb je minder planningssoftware nodig dan grotere bedrijven. Bij Velisoft bepaal je zelf welke toepassingen je wilt gebruiken. Daarop baseren wij ook de prijs! Zo krijg je een betaalbare applicatie, die precies aansluit op jouw wensen en behoeften van jouw bedrijf.

Zoek je een softwareontwikkelaar die met je meedenkt over het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen? En ben je benieuwd op welke manieren de software van Velisoft jou veel tijd en moeite zal gaan besparen? Wij gaan graag met je in gesprek.

> Neem contact met ons op.

Versleepbare tijdsplanning

Ontdek de kracht van onze versleepbare tijdsplanning software
Onze innovatieve software voor versleepbare tijdsplanning biedt de oplossing voor een overzichtelijke en makkelijk te beïnvloeden planning van jouw opdrachten en medewerkers. Met gebruiksvriendelijke functies en slimme automatiseringen helpen wij je om tijd te besparen en altijd up-to-date te blijven.Abonnementen

Stuur je regelmatig facturen met een vast bedrag naar een klant of werk je op abonnementsbasis?
Laat opdrachten of facturen dan periodiek terugkomen op basis van jaar, maand, week of dag. De abonnementen applicatie geeft automatisch aan wanneer de periode is verlopen.Koppel boekhouding

De software van Velisoft is makkelijk te koppelen met jouw eigen boekhoudpakket. Handig en efficiënt!

Hierdoor worden bijvoorbeeld de facturen en inkooporders direct verwerkt in jouw eigen administratie. Deze automatisering zal je veel tijd en moeite besparen.Offertes

Selecteer een klant, voeg de artikelen en/of diensten toe en genereer een pdf.
Maak gemakkelijk en snel een offerte aan met de software van Velisoft. Verstuur de offerte direct vanuit de applicatie. Wanneer een offerte is goedgekeurd, maak je direct een opdracht aan.Factureren

Maak snel en gemakkelijk een factuur aan via onze facturatie software.
Kies een klant, betaalperiode en voeg de regels toe. Controleer vervolgens het pdf-bestand en verstuur deze direct vanuit de applicatie. Facturen kunnen ook worden aangemaakt via een offerte, verkooporder, abonnement of opdracht. Planning software

Onze planning software helpt je om werkprocessen te plannen en beheren.
Het stelt je in staat om taken, projecten, medewerkers en materialen te organiseren en te coördineren. Dit geeft een duidelijk overzicht van alle geplande projecten. Ook is er een handige weekagenda, met de taken per gebruiker.