De mobiele App voor alle benodigde informatie voor de medewerker op locatie.
Foto's, notities, werktekeningen, alles is ter beschikking. De gebruiksvriendelijke mobiele app is speciaal ontwikkeld voor de buitendienst en connectie met de binnendienst.

Urenregistratie

Uren van de medewerker registreren op het juiste project of opdracht.

Materialen registratie

Gebruikte materialen kunnen door de medewerker worden toegevoegd in de app.

Uren zonder planning

Uren die niet zijn ingepland kunnen door de medewerker zelf worden geregistreerd op het juiste project of opdracht.

Huisstijl

De mobiele app wordt opgeleverd in eigen huisstijl, met een tegel voor mobiele apparaten.

Berichten van medewerkers

Medewerkers kunnen via de mobiele app berichten naar de binnendienst sturen.

Foto's van medewerkers

Via de app kunnen medewerkers met de camera van een smartphone eenvoudig een foto toevoegen voor de binnendienst.

 


Eigen mobiele applicatie

De gebruiksvriendelijke App van Velisoft zorgt ervoor dat de medewerker op locatie alle benodigde informatie, zoals foto's en werktekeningen, ter beschikking heeft. Met grotere lettertypes en duidelijke knoppen kunnen medewerkers op een makkelijke manier alles registreren. 

Daarnaast kan de medewerker zelf heel eenvoudig een foto of opmerking aan een opdracht toevoegen. Dit zorgt voor een uitstekende verbinding tussen medewerkers op kantoor en medewerkers in de buitendienst. Hierdoor zal de transparantie en de communicatie flink verbeteren, zodat er efficiënter gewerkt kan worden. 

Ook kan de medewerker zijn gewerkte uren en gebruikte materialen in de App van Velisoft zeer eenvoudig registreren. Deze data kan direct gebruikt worden bij het maken van bijvoorbeeld werkbonnen en facturen. Dit zal veel tijdwinst opleveren in de urenregistratie en het materieelbeheer.

Naast de efficiëntie die de automatisering biedt, kun je ook veel nauwkeuriger te werk gaan. Je voorkomt het maken van fouten door het handmatig overnemen van gegevens uit de buitendienst. Het programma vult alles voor je in. Achteraf kun je altijd handmatig gegevens naar wens aanpassen.


Maatwerk app

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, medewerkers en jouw bedrijf. Zo krijg je een betaalbare, unieke, mobiele applicatie.

 

We gaan graag met je in gesprek, neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.