Stuur je regelmatig facturen met een vast bedrag naar een klant of werk je op abonnementsbasis?
Laat opdrachten of facturen dan periodiek terugkomen op basis van jaar, maand, week of dag. De abonnementen applicatie geeft automatisch aan wanneer de periode is verlopen.

Periodieke facturatie

Zet je facturen automatisch klaar in een door jouw gekozen periode. Dit is zeer tijdsbesparend en nauwkeuriger dan wanneer je dit handmatig zou doen.

Periodieke opdrachten

Zet je opdrachten automatisch klaar in een door jouw gekozen periode. De planning wordt ingevuld, zodat je veel werk uit handen wordt genomen.

Abonnementenbeheer software

De abonnement software van Velisoft is niet alleen erg handig, het betekent ook een voorspelbare stroom van inkomsten voor je bedrijf en een lange termijn relatie met de klant. 

Voor jouw klanten betekent een abonnement dat zij ontzorgd worden en geen grote investeringsrisico's hoeven te nemen. De facturatie komt altijd op de afgesproken termijndatum en de prijs is altijd zoals afgesproken. Deze voorspelbaarheid zorgt ervoor dat je aan alle verwachtingen van je klanten voldoet. 

Naast de efficiëntie die de automatisering biedt, kun je ook veel nauwkeuriger te werk gaan. Je voorkomt het maken van fouten door het handmatig overnemen van gegevens. Het programma vult alles voor je in. Achteraf kun je altijd handmatig gegevens naar wens aanpassen.

De applicatie geeft aan wanneer de periode is verlopen, zodat bijvoorbeeld de planning automatisch wordt ingevuld. Dit geeft overzicht en bespaart veel tijd. Koppel het aan de module 'facturatie' en stuur automatisch, periodiek een factuur.

Maatwerk applicatie

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, jouw medewerkers en jouw bedrijf. Zo houden wij onze software betaalbaar voor al onze klanten.


We bespreken graag de mogelijkheden met, neem contact op.