Stuur je regelmatig facturen met een vast bedrag naar een klant of werk je op abonnementsbasis? 
Laat opdrachten of facturen dan periodiek terugkomen op basis van jaar, maand, week of dag. 
De applicatie geeft aan wanneer de periode is verlopen, zodat bijvoorbeeld de planning automatisch wordt ingevuld. Dit geeft overzicht en bespaart veel tijd.

Periodieke facturatie

Zet je facturen automatisch klaar in een door jouw gekozen periode. Dit is zeer tijdsbesparend en nauwkeuriger dan wanneer je dit handmatig zou doen.

Periodieke opdrachten

Zet je opdrachten automatisch klaar in een door jouw gekozen periode. De planning wordt ingevuld, zodat je veel werk uit handen wordt genomen.

Wat betekent de abonnementensoftware voor jouw bedrijf?

Naast de efficiëntie die de automatisering biedt, kun je ook veel nauwkeuriger te werk gaan. Je voorkomt het maken van fouten door het handmatig overnemen van gegevens. Het programma vult alles voor je in. Achteraf kun je altijd handmatig gegevens naar wens aanpassen.

De abonnementssoftware van Velisoft is niet alleen erg handig, het betekent ook een voorspelbare stroom van inkomsten voor het bedrijf en een lange termijn relatie met de klant. 

Voor jouw klanten betekent een abonnement dat zij ontzorgd worden en geen grote investeringsrisico's hoeven te nemen. De facturatie komt altijd op de afgesproken termijndatum en de prijs is altijd zoals afgesproken. Deze voorspelbaarheid zorgt ervoor dat je aan alle verwachtingen van de klant voldoet. 

Maatwerk software

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, medewerkers en jouw bedrijf. Zo houden wij onze software betaalbaar.