Software voor agrarische sector

Een agrarisch bedrijf heeft zeer specifieke uitdagingen en systemen. Teelten moeten worden gepland, gecheckt, geoogst. Pakketten moeten worden verzonden en ontvangen. Materieel moet worden aangeschaft, gepland en onderhouden. En ook het personeel moet worden ingepland en beloond en dit alles moet overzichtelijk blijven.

Mobiele applicatie voor agrariërs

In de agrarische sector is onze mobiele applicatie niet weg te denken. Deze app is speciaal ontwikkeld voor de buitendienst. Met grotere lettertypes en duidelijke knoppen kunnen medewerkers op een makkelijke manier alles registreren en hebben ze alle benodigde informatie, zoals foto's en werktekeningen, ter beschikking.

Barcode scannen

Je kunt in onze software een barcode of QR-code aan een artikel koppelen. Vervolgens kunnen medewerkers de artikelen scannen met hun smartphone of een handscanner. De informatie van het gescande artikel kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld direct alle informatie over het artikel uitlezen of het artikel van de voorraad afschrijven. 

Het scannen van artikelen betekent niet alleen veel tijdwinst, het verhoogt ook de nauwkeurigheid van je processen. Bij het handmatig overnemen van informatie, kunnen kleine foutjes worden gemaakt, die voorkomen kunnen worden door het proces te automatiseren.

 

Google maps app

In de applicatie van Velisoft kunnen projecten worden voorzien van Google Maps. Deze tool stelt medewerkers in staat om met eigen kleuren, een tekening te maken, locaties aan te duiden of waarschuwingen te weergeven op een kaart. Dit is erg handig wanneer je een gebied of locatie wilt aanduiden, met daarbij horende opmerkingen of waarschuwingen. Deze gebieden of locaties kunnen vervolgens ook een label krijgen. Denk aan percelen, gebouwen, te bewerken landerijen, straten, of bijvoorbeeld wegafzettingen.

 

Materieelbeheer

Materieelbeheer is een belangrijk aspect voor elk bedrijf dat afhankelijk is van fysieke middelen, zoals machines, apparatuur, voertuigen en gereedschap. Goed materieelbeheer kan je helpen de levensduur van de apparatuur te verlengen, de operationele efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen. Om dit te bereiken kun je gebruik maken van onze materieelbeheer-toepassing.

 

Planning software agrariër

Ook de planning software van Velisoft is essentieel in de agrarische sector. Het planningsoverzicht is daarom het eerste tabblad dat je ziet, wanneer je de applicatie opent. Hier wordt een duidelijk overzicht getoond van alle geplande projecten en de daarbij horende medewerkers en offertes. Je kunt zelf aangeven voor welke periode of welk bedrijf je de planning wilt weergeven. 

Hoe houd je grip op de teelten en oogsten en hoe bepaal je je winst per eindproduct? Hoe zorg je ervoor dat je producten op tijd en via de juiste transporteur worden geleverd? Hoe factureer en offreer je specifieke artikelen, die niet alleen een artikelnummer, maar bijvoorbeeld ook een houdbaarheidsdatum, fust, eenheid of gewicht hebben?

Deze complexe vraagstukken vertalen wij naar een eenvoudig, overzichtelijk systeem. Dit levert je nauwkeurigheid, overzicht en efficiëntie op. Onze bedrijfssoftware ondersteunt je in de breedte van je agrarische organisatie; van kwaliteit tot financiën en van productie tot logistiek.

Zoek je softwareontwikkelaars die met je meedenken over het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de agrarische sector? En ben je benieuwd op welke manieren de software van Velisoft jou veel tijd en moeite zal gaan besparen?

> Wij gaan graag met je in gesprek.


Teken in Google maps

Projecten voorzien van notities, aantekeningen en geo informatie in Google Maps.
Teken of upload een bestand zoals KMZ of KML, GIS- of Shapefiles en pas deze aan. Gebruikers kunnen de status van een kaart wijzigen met eigen kleuren en vormen, zodat iedereen tegelijk op de hoogte is.Versleepbare tijdsplanning

Ontdek de kracht van onze versleepbare tijdsplanning software
Onze innovatieve software voor versleepbare tijdsplanning biedt de oplossing voor een overzichtelijke en makkelijk te beïnvloeden planning van jouw opdrachten en medewerkers. Met gebruiksvriendelijke functies en slimme automatiseringen helpen wij je om tijd te besparen en altijd up-to-date te blijven.Eigen mobiele app

De mobiele App voor alle benodigde informatie voor de medewerker op locatie.
Foto's, notities, werktekeningen, alles is ter beschikking. De gebruiksvriendelijke mobiele app is speciaal ontwikkeld voor de buitendienst en connectie met de binnendienst.Materieelbeheer

Inzicht hebben in het gebruik van materialen, door het te registreren in de applicatie.
Waar staat het materieel en door wie wordt het wanneer gebruikt? Dit is belangrijk voor de planning en duurzaamheid van het materieel. In de applicatie van Velisoft registreer, beheer en plan je makkelijk en snel al je machines, gereedschap en materialen.Voorraadbeheer

De voorraadbeheer software voor bedrijven met veel verschillende artikelen of materialen.
Gebruik je smartphone of handscanner voor het scannen van QR-codes of barcodes. Inplaats van zoeken naar het betreffende artikel, scan je de code. Ook kunnen artikelen worden gekoppeld aan QR-codes of barcodes, zodat ook inkopen direct kunnen worden verwerkt.Planning software

Onze planning software helpt je om werkprocessen te plannen en beheren.
Het stelt je in staat om taken, projecten, medewerkers en materialen te organiseren en te coördineren. Dit geeft een duidelijk overzicht van alle geplande projecten. Ook is er een handige weekagenda, met de taken per gebruiker.Referenties

WestFresh
Tolpoort
MTS Broersen
Jos Ruiter
MTS Laan