Elke Velifact-applicatie kan worden voorzien van een eigen huisstijl. Kleuren, logo's, pdf-documenten en het webadres worden allemaal uniek. Zo verdwijnt de term 'Velifact' (de naam van ons software-pakket) en wordt het jouw eigen applicatie.

Applicatie

De applicatie kan worden opgeleverd in jouw eigen huisstijl.

Documenten

Alle documenten uit de applicatie krijgen jouw eigen universele huisstijl.

Mobiele App

De mobiele app wordt opgeleverd in jouw huisstijl met een tegel voor mobiele apparaten.

Webadres

Het webadres om de applicatie te benaderen kan door jou zelf worden gekozen.

Wat zijn de voordelen van een applicatie in eigen huisstijl?

De software van Velisoft is vooral ontwikkeld om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Maar ook het doorvoeren van jouw eigen huisstijl is een belangrijk deel van onze softwareontwikkeling. Jouw huisstijl wordt ingezet met als doel de externe communicatie als bedrijf te versterken. Het is je herkenbaarheid en visitekaartje naar jouw klanten toe. Daarom zijn al jouw uitgaande documenten, zoals facturen en offertes, voorzien van jouw eigen logo en opgemaakt in de door jou gekozen kleuren.

Ook voor interne communicatie is de huisstijl een belangrijke factor. Voor jouw medewerkers is de herkenbaarheid net zo belangrijk als voor de klanten. De uniformiteit, in de vorm van jouw huisstijl, zal professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen. 

Maatwerk software

Jouw applicatie is niet alleen qua functionaliteit een stukje maatwerk, maar ook qua uiterlijk, url (webadres) en bijlagen. Alles is naar jouw wens in te stellen.