Al onze applicaties kunnen worden voorzien van jouw eigen huisstijl.
Kleuren, bedrijfslogo's, pdf-documenten en je eigen webadres worden zo allemaal uniek. Een professionele en herkenbare uitstraling van je eigen applicatie.

Applicatie

De applicatie kan worden opgeleverd in jouw eigen huisstijl.

Documenten

Alle documenten uit de applicatie krijgen jouw eigen universele huisstijl.

Mobiele App

De mobiele app wordt opgeleverd in jouw huisstijl met een tegel voor mobiele apparaten.

Webadres

Het webadres om de applicatie te benaderen kan door jou zelf worden gekozen.

Wat zijn de voordelen van een applicatie in eigen huisstijl?

De software van Velisoft is vooral ontwikkeld om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Maar ook het doorvoeren van jouw eigen huisstijl is een belangrijk deel van onze softwareontwikkeling. Jouw huisstijl wordt ingezet met als doel de externe communicatie als bedrijf te versterken. Het is je herkenbaarheid en visitekaartje naar jouw klanten toe. Daarom zijn al jouw uitgaande documenten, zoals facturen en offertes, voorzien van jouw eigen logo en opgemaakt in de door jou gekozen kleuren.

Professioneel en herkenbaar

Ook voor interne communicatie is de huisstijl een belangrijke factor. Voor jouw medewerkers is de herkenbaarheid net zo belangrijk als voor de klanten. De uniformiteit, in de vorm van jouw huisstijl, zal professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen. Zo verdwijnt de naam Velisoft en wordt het jouw eigen applicatie.

Maatwerk software

Jouw applicatie of mobiele app is niet alleen qua functionaliteit een stukje maatwerk, maar ook qua uiterlijk, url (webadres) en bijlagen. Alles is naar jouw (bedrijfs)wens in te stellen.


Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op.