Inzicht hebben in het gebruik van materialen, door het te registreren in de applicatie.
Waar staat het materieel en door wie wordt het wanneer gebruikt? Dit is belangrijk voor de planning en duurzaamheid van het materieel. In de applicatie van Velisoft registreer, beheer en plan je makkelijk en snel al je machines, gereedschap en materialen.

Overzichtelijk

In één overzicht alle machines en materieel bij elkaar.

Materialen registratie

Gebruikte materialen kunnen door de medewerker worden toegevoegd in de mobiele app.

Goed materieelbeheer is essentieel voor jouw bedrijf

Materieelbeheer is een belangrijk aspect voor elk bedrijf dat afhankelijk is van fysieke middelen, zoals machines, apparatuur, voertuigen en gereedschap. Goed materieelbeheer kan je helpen de levensduur van de apparatuur te verlengen, de operationele efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen. Om dit te bereiken kun je gebruik maken van de materieel-software van Velisoft.

Status volgen

Onze materieelbeheer-software biedt een digitale oplossing die helpt om apparatuur te beheren en te onderhouden. Het stelt je in staat om de status van apparatuur te volgen, preventief onderhoud te plannen en reparaties te coördineren. Deze software biedt ook real-time inzicht in de beschikbaarheid van de apparatuur, zodat medewerkers snel kunnen reageren op problemen en verzoeken. Het geeft inzicht in de gebruikte resources en de efficiëntie van het gebruik van de apparatuur. Dit biedt waardevolle inzichten om processen te verbeteren en betere beslissingen te nemen over toekomstige aankopen en onderhoud.

Onze software houdt een gebruiks- en onderhoudslogboek bij. Mocht er onverhoopt schade aan het materieel ontdekt worden, is eenvoudig de gehele gebruiks- en onderhoudsgeschiedenis in te zien. 

Voordelen materieelbeheer

Het handmatig bijhouden van apparatuur kan tijdrovend zijn en leiden tot fouten en vertragingen. Met materieelbeheer software kunnen bedrijven taken automatiseren en de apparatuur efficiënter beheren, waardoor tijd wordt bespaard en de productiviteit wordt verhoogd. Het biedt een duidelijk overzicht van alle apparatuur, inclusief de status, locatie en gebruiksgeschiedenis. Dit helpt jouw bedrijf om apparatuur efficiënter te gebruiken, de levensduur te verlengen en kosten te verlagen.

Door efficiënter gebruik te maken van de apparatuur en preventief onderhoud te plannen, zal je de levensduur van apparatuur, machines en gereedschap verlengen en onverwachte kosten vermijden.

 

 

Maatwerk materieelsoftware

Het kiezen van de juiste materieelbeheer-software voor jouw bedrijf kan voelen als een lastige taak. Je wilt graag rekening houden met het budget en tegelijkertijd zoek je iets dat specifiek aansluit bij de behoeften van jouw medewerkers en klanten. Misschien hebben jouw materialen net een andere aanpak nodig, maak je gebruik van certificaten, houdbaarheidsdatums of wil je jouw gebruikte materialen doorberekenen op je facturen. Alles is mogelijk. 

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, medewerkers en jouw bedrijf. Zo houden we onze diensten betaalbaar.

Door korte lijnen en onze expertise kunnen we snel en effectief de juiste oplossing bieden.
Neem gerust contact op te zien wat wij voor je kunnen doen.