Inzicht hebben in het gebruik van jouw materialen, waar ze staan, door wie ze wanneer worden gebruikt, is belangrijk voor de planning en duurzaamheid van het materieel. In de applicatie van Velisoft registreer en beheer je makkelijk en snel al je machines en materieel.

Overzichtelijk

In één overzicht alle machines en materieel bij elkaar.

Materialen registratie

Gebruikte materialen kunnen door de medewerker worden toegevoegd in de mobiele app.

Goed materieelbeheer is essentieel voor jouw bedrijf

Materieelbeheer is een belangrijk aspect voor elk bedrijf dat afhankelijk is van fysieke middelen, zoals machines, apparatuur, voertuigen en gereedschap. Goed materieelbeheer kan je helpen de levensduur van de apparatuur te verlengen, de operationele efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen. Om dit te bereiken kun je gebruik maken van de materieel-software van Velisoft.

Onze software biedt een digitale oplossing die bedrijven helpt om hun apparatuur te beheren en te onderhouden. Het stelt bedrijven in staat om de status van hun apparatuur te volgen, preventief onderhoud te plannen en reparaties te coördineren. Deze software biedt ook real-time inzicht in de beschikbaarheid van de apparatuur, zodat medewerkers snel kunnen reageren op problemen en verzoeken.

De software houdt ook een gebruiks- en onderhoudslogboek bij. Mocht er onverhoopt schade aan het materieel ontdekt worden, is eenvoudig de gehele gebruiks- en onderhoudsgeschiedenis in te zien. 

Maatwerk software

Het kiezen van de juiste materieelsoftware voor jouw bedrijf kan voelen als een lastige taak. Je wilt graag rekening houden met het budget en tegelijkertijd zoek je iets dat specifiek aansluit bij de behoeften van jouw medewerkers en klanten. Misschien hebben jouw materialen net een andere aanpak nodig, maak je gebruik van certificaten, houdbaarheidsdatums of wil je jouw gebruikte materialen doorberekenen op je facturen. Alles is mogelijk. 

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, medewerkers en jouw bedrijf. Zo houden we onze diensten betaalbaar.