Software voor in de bouw

De software van Velisoft is zeer geschikt voor verschillende soorten bedrijven in de bouwsector. Zo ondersteunt onze software momenteel aannemers, hoveniers, timmerbedrijven, schilders, stratenmakers, kit-bedrijven, glaszetters en dakdekkers.

Velisoft kan verschillende taken automatiseren, zoals het maken en versturen van facturen en offertes, het genereren van rapporten en het behouden van het overzicht. 

Planning software bouwsector

De planning software van Velisoft is essentieel in de bouwsector. Het planningsoverzicht is daarom het eerste tabblad dat je ziet, wanneer je de applicatie opent. Hier wordt een duidelijk overzicht getoond van alle geplande projecten en de daarbij horende medewerkers en offertes. Je kunt zelf aangeven voor welke periode, welke klant of welk bedrijf je de planning wilt weergeven. 

Mobiele app voor in de bouw

In de bouwsector is ook onze mobiele applicatie niet weg te denken. Deze is speciaal ontwikkeld voor de buitendienst. Met grotere lettertypes en duidelijke knoppen kunnen medewerkers op een makkelijke manier alles registreren en hebben ze alle benodigde informatie, zoals foto's en werktekeningen, ter beschikking.

Materieelbeheer

Materieelbeheer is een belangrijk aspect voor elk bouwbedrijf dat afhankelijk is van fysieke middelen, zoals machines, apparatuur, voertuigen en gereedschap. Goed materieelbeheer kan je helpen de levensduur van de apparatuur te verlengen, de operationele efficiëntie te verbeteren én de kosten te verlagen. Om dit te bereiken kun je gebruik maken van onze materieelbeheer-software.

Alles in één overzicht

Hoe houd je grip op je inkoopkosten en hoe bepaal je een offerteprijs? Hoe zorg je ervoor dat je producten of diensten op tijd worden geleverd of uitgevoerd?

Hoe beheer je projecten, waar je verschillend personeel of materieel voor hebt ingepland? Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers de juiste informatie, zoals bouwtekeningen, ter beschikking hebben? Hoe zorg je voor een duidelijke urenregistratie, die geïntrigeerd is met je planning en facturatie? En misschien het belangrijkst; hoe houd je overzicht?

Deze complexe vraagstukken vertalen wij naar een eenvoudig, overzichtelijk systeem. Dit levert je nauwkeurigheid, overzicht en efficiëntie op.

Optimaliseren van jouw bedrijfsproces

Zoek je softwareontwikkelaars die met je meedenken over het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de bouwsector? En ben je benieuwd op welke manieren de software van Velisoft jou veel tijd en moeite zal gaan besparen?

Wij gaan graag met je in gesprek.

> Neem gerust contact op

Referenties

KGB Montage
NES Schilders
Boos bestratingen
Vermeulen Schildersbedrijf
Verbo bouw
Gebroeders Snip Kitverwerking
Roy van Berkel
Ooms
Eigen mobiele app

De mobiele app is speciaal ontwikkeld voor de buitendienst. Met grotere lettertypes en duidelijke knoppen kunnen medewerkers op een makkelijke manier alles registreren. Materieelbeheer

Inzicht hebben in het gebruik van jouw materialen, waar ze staan, door wie ze wanneer worden gebruikt, is belangrijk voor de planning en duurzaamheid van het materieel. In de applicatie van Velisoft registreer en beheer je makkelijk en snel al je machines en materieel.Planning software

Het planningsoverzicht is het eerste tabblad dat je ziet, wanneer je de applicatie opent. Hier wordt een duidelijk overzicht getoond van alle geplande projecten en de daarbij horende medewerkers en offertes. Je kunt zelf aangeven voor welke periode, welke klant of welk bedrijf je de planning wilt weergeven. 

Ook is er een handige week-agenda, met daarin de taken per gebruiker. Deze zijn naar wens aan te passen.Offertes

Maak gemakkelijk en snel een offerte aan via Velifact, het software-pakket van Velisoft. 
Kies een klant en voeg de artikelen/diensten en de teksten toe. Controleer het pdf-bestand. Verstuur de offerte direct vanuit de applicatie.
Geef aan of een offerte is goedgekeurd of is afgekeurd en maak er direct een opdracht of factuur van.Factureren

Maak gemakkelijk en snel een factuur aan via Velifact. Kies een klant, betaalperiode en voeg de regels toe. Controleer vervolgens het pdf-bestand en verstuur deze direct vanuit de applicatie.

Facturen kunnen ook worden aangemaakt via een offerte, verkooporder, abonnement of opdracht. Hierdoor worden alle gegevens al voorgevuld. 

Je kunt een boekhoudpakket koppelen, waardoor de factuur direct wordt verwerkt in jouw administratie. Dit zal al snel veel tijd besparen.