Kan ik de opdrachten een kleur geven wanneer de einddatum nadert?

Je kunt ervoor kiezen om de opdrachten in het overzicht een kleur te geven als signalering, wanneer de einddatum nadert.

Rechtsboven in het scherm vind je je achternaam en de eerste letter van je voornaam, naast een account-icoontje. Als je hierop klikt, ontvouwt zich een menu waarin je kunt kiezen voor ‘Instellingen account’.

Je krijgt dan een overzicht van alle gegevens van jouw account.

Met de optie ‘oranje opdracht’ maak je de opdracht oranje, als signalering, wanneer de einddatum nadert. Het aantal dagen dat je hier invult, bepaalt hoeveel dagen voor de einddatum de opdracht oranje kleurt.

Hetzelfde geldt voor 'rode opdracht'.