Software voor zzp’ers

Als zelfstandig ondernemer is offreren en factureren een zeer groot en belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden, dit genereert jouw bron van inkomsten. Daarom moet het nauwkeurig, maar wel efficiënt gebeuren. De facturatiesoftware van Velisoft is daarvoor uitermate geschikt. Het is een digitaal hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om het facturatieproces te vereenvoudigen.


De software van Velisoft kan verschillende taken automatiseren, waaronder het maken en versturen van facturen, het genereren van rapporten en het behouden van het overzicht. 
Eén van de belangrijkste voordelen van het gebruik van onze facturatiesoftware is dat de kans op het maken van fouten sterk vermindert. Het handmatig opstellen en beheren van facturen is tijdrovend en kan leiden tot het maken van fouten of vertragingen in het betaalproces.

Het is ook mogelijk om facturen voor terugkerende betalingen op abonnementsbasis aan te maken. Dit is handig bij het uitvoeren van periodieke diensten. 

De facturatiesoftware van Velisoft kan worden gekoppeld met jouw boekhoudpakket. Dit maakt het gemakkelijk om facturen en betalingen te beheren. Omdat Velisoft een compleet bedrijfssoftware pakket kan bieden, is het ook heel eenvoudig om de facturatie te integreren met andere bedrijfsprocessen, zoals de planning. Zo heb je alles in één overzicht. 

Hoe houd je grip op je inkoopkosten en hoe bepaal je een offerteprijs? Hoe zorg je ervoor dat je producten of diensten op tijd worden geleverd of uitgevoerd? Hoe zorg je voor een duidelijke urenregistratie, die geïntrigeerd is met je planning en facturatie?

En misschien het belangrijkst; hoe houd je overzicht?

Deze complexe vraagstukken vertalen wij naar een eenvoudig, overzichtelijk systeem. Dit levert je nauwkeurigheid, overzicht en efficiëntie op.

Wij snappen dat je als ZZP’er op zoek bent naar een compact softwarepakket. Omdat je zonder personeel werkt, heb je minder planningssoftware nodig dan grotere bedrijven. Bij Velisoft bepaal je zelf welke toepassingen je wilt gebruiken. Daarop baseren wij ook de prijs. Zo krijg je een betaalbare, compacte applicatie, die precies aansluit op jouw wensen en de behoeften van jouw bedrijf.

Zoek je softwareontwikkelaars die met je meedenken over het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen? En ben je benieuwd op welke manieren de software van Velisoft jou veel tijd en moeite zal gaan besparen?

Wij gaan graag met je in gesprek.

Abonnementen

Stuur je regelmatig facturen met een vast bedrag naar een klant of werk je op abonnementsbasis? 
Laat opdrachten of facturen dan periodiek terugkomen op basis van jaar, maand, week of dag. 
De applicatie geeft aan wanneer de periode is verlopen, zodat bijvoorbeeld de planning automatisch wordt ingevuld. Dit geeft overzicht en bespaart veel tijd.Koppel boekhouding

De software van Velisoft is makkelijk te koppelen met jouw boekhoudprogramma. Deze automatisering zal je al snel veel tijd besparen. Je kunt het jezelf zo nóg makkelijker maken.Offertes

Maak gemakkelijk en snel een offerte aan via Velifact, het software-pakket van Velisoft. 
Kies een klant en voeg de artikelen/diensten en de teksten toe. Controleer het pdf-bestand. Verstuur de offerte direct vanuit de applicatie.
Geef aan of een offerte is goedgekeurd of is afgekeurd en maak er direct een opdracht of factuur van.Factureren

Maak gemakkelijk en snel een factuur aan via Velifact. Kies een klant, betaalperiode en voeg de regels toe. Controleer vervolgens het pdf-bestand en verstuur deze direct vanuit de applicatie.

Facturen kunnen ook worden aangemaakt via een offerte, verkooporder, abonnement of opdracht. Hierdoor worden alle gegevens al voorgevuld. 

Je kunt een boekhoudpakket koppelen, waardoor de factuur direct wordt verwerkt in jouw administratie. Dit zal al snel veel tijd besparen.