Teken in maps

Projecten kunnen worden voorzien van Google Maps. Teken zelf of upload een bestand zoals KMZ of KML en pas deze aan in Velifact. Laat gebruikers van de buitendienst de status van een tekening wijzigen met eigen kleuren, zodat iedereen tegelijk op de hoogte is.

Upload bestand

Upload een bestand waarin de tekeningen al staan en teken verder in Velifact. Plaats tekeningen in een aparte laag per bestand.

Tekenen

Teken polygonen, polyregels of plaats een marker. Het is zelfs mogelijk om er een tekst bij te zetten direct op de map.

Statussen

Pas de status aan van bepaalde tekeningen of laat andere gebruikers dat doen. Pas direct meerdere tekeningen aan en voorzie het van een kleur.

Berichten van medewerkers

Medewerkers kunnen binnen de mobiele app zelf een marker plaatsen en voorzien van een bericht en foto.

Gegevens visualiseren op een kaart van Google Maps

Medewerkers in de buitendienst kunnen via de mobiele applicatie van Velisoft, met grotere lettertypes en duidelijke knoppen, op een makkelijke manier van alles registreren. Naast de foto's, werktekeningen of notities die ze ter beschikking hebben, biedt Velisoft een unieke tool; Google Maps.

Deze tool stelt medewerkers in staat om met eigen kleuren, een tekening te maken, locaties aan te duiden of waarschuwingen te weergeven op een kaart. Dit is erg handig wanneer je een gebied of locatie wilt aanduiden, met daarbij horende opmerkingen of waarschuwingen. Deze gebieden of locaties kunnen vervolgens ook een label krijgen. Denk aan percelen, gebouwen, te bewerken landerijen, straten, of bijvoorbeeld wegafzettingen.

De Google Maps tool zorgt voor veel duidelijkheid en overzicht in de werkzaamheden.

Maatwerk software

De Google-Maps-software is vooral handig voor de buitendienst in verschillende bedrijfssectoren. Wij begrijpen dat er in jouw bedrijfssector specifieke wensen kunnen zijn met betrekking tot de software. Wij spelen daar graag op in. Met de bouwstenen en kennis die wij al paraat hebben, kunnen wij snel en efficiënt onze bestaande software aanpassen naar de behoeften van jouw klanten, medewerkers en jouw bedrijf. Zo houden we onze diensten ook betaalbaar.