Velisoft

Het EOC (Ever Online Center) is een game-mode in Shindra Duel Adventures die de mogelijkheid geeft tegen andere spelers te duelleren. Ook jij kunt jezelf aanmelden voor het EOC via deze pagina. Als alles goed is opgestuurd zal jouw profiel te zien zijn in Shindra Duel Adventures bij de volgende update. (Klik hier om te zien hoe je de huidige gegevens overzet naar een nieuwe update.)

Het EOC is bedoeld om mensen tegen elkaar te laten duelleren zonder daarvoor verbonden te zijn met een netwerk. Het is een manier om te laten zien wat jij bereikt hebt tijdens je avontuur in Shindra Duel Adventures.

In het EOC worden geen persoonlijke gegevens weergegeven en worden grove en beledigende namen of teksten niet geaccepteerd.

Stap 1

Stap 1

Open jouw Shindra Duel Adventures spel en ga naar het hoofdmenu (via de Q-knop) of ga naar het Evenementen Park, bezoek het EOC gebouw en praat met de man achter de balie. Je komt in het EOC menu, kies hier voor 'Profiel aanmaken'.

Stap 2

Stap 2

Je zult een print-screen van jouw gegevens moeten maken. Je krijgt jouw gegevens te zien na de instructie. De afbeelding hiernaast is een voorbeeld van het scherm waar je een print-screen van moet maken.

Stap 3

Stap 3

Zodra je het scherm van stap 2 te zien krijgt druk je op de 'Print Screen' knop die op de meeste toetsenborden rechtsboven te vinden is en is vaak afgekort met 'Prt Scr'. Open het programma 'Paint' of een ander teken programma en plak de print-screen met de Ctrl+V toetsen.

Stap 4

Stap 4

Na het plakken sla je het bestand op als .jpg, .png of als .gif bestand en ga je naar de speciale EOC pagina van deze website om de rest van de gegevens in te vullen en het zojuist opgeslagen bestand te uploaden bij 'Team'. Succes en veel plezier!