Velisoft

Heb je vragen over Velisoft? Een mail sturen via het contact formulier kan natuurlijk altijd maar misschien staat de vraag wel hieronder.

Er is een nieuwe update voor een game! Hoe zet ik mijn gegevens over?
Wat is het EOC en hoe maak ik een EOC profiel aan?
Wat is de 'Contact' functie uit het hoofdmenu van Shindra Duel Adventures?


Wat is Veli Mode?

Een game-mode die in elke game van Velisoft terug komt. De functie van Veli Mode is in elke game echter anders maar de bedoeling is hetzelfde: het communiceren tussen de website en de game.

Op de pagina van elke game staat links een wachtwoord voor Veli Mode. Deze kun je invoeren in Veli Mode via de daarbij behorende game.

De uitkomst van zo'n wachtwoord kan verschillen. Denk aan een extra opdracht, een nieuw voorwerp of een nieuwe versie van Veli Mode. Wat de uitkomst ook mag zijn, er is altijd een voordeel uit te halen.


Wat is een Golden Version?

Golden Versions zijn gelimiteerde uitgaves van een game. Je kunt een Golden Version herkennen aan het gouden titelscherm. Elke Golden Version heeft een exclusief wachtwoord wat de normale versie niet heeft. Zorg dat je altijd gebruik maakt van dit wachtwoord. 


Ik kom niet meer verder! Wat nu!?

Zodra je niet verder komt tijdens het spelen of je komt er niet helemaal uit dan is het aan te raden een kijkje te nemen in de handleiding op de pagina van de bijbehorende game. Je kunt natuurlijk ook altijd even een mail sturen via het contact formulier.


Volgens mij heb ik een fout gevonden.

Heb je tijdens het spelen van een Velisoft game een fout ontdekt? Meld het dan even via het contact formulier. Mogelijk kan Velisoft voor een oplossing zorgen aan jouw kant en kunnen toekomstige spelers hier geen last meer van krijgen.