Velisoft

Twell: Sword of Light

Versie 1.0.0 Twell: Sword of Light
Ontdek de wereld van Twell en beleef een reusachtig avontuur.

Veli Mode wachtwoord:

Deze game is nog in ontwikkeling.

Twell: Sword of Light is een RPG die gericht is op alle gamers. Verken een prachtige wereld vol avonturen. Hieronder staan een aantal van de mogelijkheden binnen het spel.

Verander je uiterlijk met je uitrusting

Dit is hoe iedereen het avontuur begint:

Twell: Sword of Light

 

Zodra de speler de uitrusting aanpast van het personage, dan veranderd het uiterlijk mee. Alle combinaties zijn mogelijk.

 

Twell: Sword of Light

 

Q-voorwerpen
Voorwerpen waarmee de speler verder komt in het avontuur. De speler kan doormiddel van de Shift+Q toetsen van Q-voorwerp wisselen en doormiddel van de Q toets het voorwerp gebruiken. Dit zijn voorwerpen die handig zijn om nieuwe locaties te ontdekken of om puzzels mee op te lossen. Denk hierbij aan een lantaarn voor donkere gebieden of aan een handschoen waarmee de speler stenen kan breken.

 

Doelen
Aan het begin van het spel krijgt de speler een lijst met opdrachten die de speler kan uitvoeren buiten het hoofd verhaal om. De speler doet dit door met de vele personages te communiceren om zo nieuwe mogelijkheden vrij te spelen in het hoofdmenu.

 

Hoofdmenu
In het hoofdmenu staan een boel extra's voor de speler. Denk hierbij aan extra uitdagingen, het herspelen van de attracties of het vrijspelen van nieuwe voorwerpen.

 

Veli Mode
Een game mode waarmee de speler wachtwoorden kan invoeren. In Twell: Sword of Light ligt het idee erachter iets anders. De speler kan hier de speciale munten inwisselen die de speler heeft gevonden tijdens het avontuur. De speler heeft de keuze uit vier voorwerpen. Deze vier voorwerpen kunnen worden aangepast door een wachtwoord in te voeren.

 

Exclusieve sprites
Deze game maakt gebruik van exclusieve vijandige personages. Hoewel de onderstaande voorbeelden een aantal "kleine" voorbeelden zijn, zullen de echte gevaren aan het einde van een kerker zitten. Deze gevaren zijn aan de speler zelf om te ontdekken.

 

Twell: Sword of Light

 

Meer mogelijkheden

Afbeeldingen
Twell: Sword of Light Twell: Sword of Light Twell: Sword of Light Twell: Sword of Light Twell: Sword of Light Twell: Sword of Light Twell: Sword of Light Twell: Sword of Light Twell: Sword of Light Twell: Sword of Light
Bekijk portfolio